Varför går det inte att välja leveransadress när man betalar med Klarna?

För att minska risken för bedrägerier går det inte att välja en annan leveransadress än den man är folkbokförd på. Vill man fritt välja leveransadress kan man genomföra köpet med kort- eller direktbetalning istället.

Stämmer inte den folkbokförda adressen för ditt personnummer? Kontakta Klarna: https://www.klarna.com/se/kundservice/