Har min order gått igenom?

När din order är genomförd skickas automatiskt en orderbekräftelse till din e-post. Kommer det ingen bekräftelse kan det vara att man angivit fel e-postadress eller något annat som gått fel. Kolla först din skräppost och ligger det inget där så kontakta vår kundtjänst för hjälp.

Var denna artikel till hjälp?
0 av 0 tyckte detta var till hjälp
Har du fler frågor? Skicka en förfrågan

2 Kommentarer

• 0
    Avatar
    Kannika GB Salangam

Osäkert på att om jag har trycka klart köpet för det finns ingen orderbekräft skickad till min epost

• 0
    Avatar
    Erik

Hej, tack för ditt meddelande. Kontakta vår kundservice på 0158 800 803 eller maila till support@unisportstore.se alternativt livechat via hemsidan så ska vi hjälpa dig. Ha en fortsatt bra dag!