Hur lång är leveranstiden?

Leveranstiden är vanligtvis 1-2 arbetsdagar. För produkter med tryck eller brodering förlängs leveranstiden till 2-3 arbetsdagar. Produkter som inte är lagervaror har längre leveranstid och det står då på produkten. Har din beställning två produkter med en lagervara och en beställningsvara så skickas beställningen först när alla produkter är tillgängliga alltså blir leveranstiden den som beställningsvaran har.