Hur returnerar jag produkter?

Det medföljer en retursedel (Return Drop Off) i alla paket som är förbetald och adresserad till oss. Fäst denna klisterlapp på det skyddande emballaget och lämna in paketet hos ditt postombud.

Tänk på att spara kvittot från ombudet fram tills att din retur har behandlats, kvittot fungerar som bevis för din retur och kan behövas om det uppstår problem med transporten till oss.

OBS: För tillfället har vi längre behandlingstid än normalt. Det tar just nu cirka 4-6 dagar från att vi har tagit emot paketet tills vi hinner behandla returen.