Hur gör man för att reklamera en produkt?

Förpacka produkten väl och skicka tillbaka den till oss tillsammans med en lapp där du har skrivit ditt ordernummer och en beskrivning av felet. När vi mottagit din reklamation har vi normalt en behandlingstid på 1-4 arbetsdagar innan vi kan ge ett besked.

I första hand får man en ny, likadan produkt som ersättning om reklamationen blir godkänd. Har vi inte det kan man istället få ett presentkort på värdet.

För att skicka tillbaka till oss utan någon kostnad använder du retursedeln "Return Drop Off" som följde med i paketet. Om du saknar denna, kontakta oss och uppge ditt ordernummer så mejlar vi en ny till dig.