Hur gör man för att reklamera en produkt?

Förpacka produkten väl och skicka tillbaka till oss tillsammans med en lapp där du har skrivit ditt ordernummer och en beskrivning av felet. Skriv även vilken produkt du önskar att vi skickar tillbaka till dig eller om du hellre vill ha ett presentkort på produktvärdet. När vi mottagit din reklamation så har vi vanligtvis en behandlingstid på 1-4 arbetsdagar innan vi kan ge besked för reklamationsärendet.

För att skicka tillbaka till oss utan någon kostnad använder du retursedeln "Customer Return" som låg med i paketet. Om du saknar denna så kontakta oss så skickar vi en ny till dig.