Kan jag returnera en produkt som har tryck/brodering?

Alla produkter med tryck, armmärke eller brodering tillverkas efter beställning. De kan inte bytas eller returneras eftersom vi inte kan vara säkra på att sälja dessa till någon annan kund och detta gäller även för exempelvis spelarnamn som man valt på en tröja även om denna spelare är oerhört populär. Spelare byter klubbar, namn osv. hela tiden och vi kan inte vara säkra på att sälja samma tröja igen när den har anpassats efter kundens önskemål.